Serious games en salut

Xerrades i tallers

26.04.19

Activitat gratuïta

Jugar és divertit i alhora ens aporta molts beneficis. Això és el que en el món digital fan els anomenats serious games, videojocs on el propòsit inicial no és només l’entreteniment, sinó el desenvolupament d’un aprenentatge en competències. Es tracta d’una eina educativa, en el sentit que hi ha un tipus de comportament que no s’està produint de manera natural i que requereix un entrenament o re-educació per tal que es produeixi. En aquesta sessió ens fixarem en l’oportunitat que representen per motivar i canviar la conducta de les persones, i en com es dissenyen per promoure millors resultats en la salut dels pacients, millorar la formació dels professionals implicats i promoure l’educació al servei de la salut.

A càrrec del Dr. Manel González Piñero, especialista en innovació i director d’innovació al Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR