Visita de l'escriptor Àlvar Caixal

Espai d'autors - Espai Pere Bassols

07.06.19

Activitat gratuïta

Àlvar Caixal visita la biblioteca Joan Vinyoli per comentar la seva trajectòria i en especial l’obra Les llavors del silenci, la qual s’han llegit els membres del Club de Lectors i Llegidors de la biblioteca. 
Aquesta trobada és conduïda per Assum Guardiola, conductora del Club de Lectors i Llegidors.

En l'espai de la trobada i emmarcada en el Cicle de Diàlegs "Avui també es Sant Joan. La literatura. Eina de valors", projecte de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, tindrà lloc la sessió Els límits de la identitat personal, que comptarà amb la presència d'Anna R. Ximenos, psicòloga i màster en estudis sobre la dona.

Sinopsi de l’obra 
En un petit poble del sud d'Anglaterra, la senyora Tavistock evoca amb nostàlgia un episodi tràgic del passat. Llegeix les cartes del promès de la seva tia Madeleine, en Frank, un jove estudiant de medicina, membre de les Brigades Internacionals, desaparegut al front d'Aragó la primavera del 1938. 
Al mateix temps, a Barcelona, l’Alfred veu alterada la seva vida raonablement feliç a causa del suïcidi del pare, un vell amargat i solitari amb qui no es parlava des de feia anys. La troballa d’uns papers amagats a la casa familiar i un seguit de fenòmens insòlits l’impulsen a investigar les obscures llavors del silenci que durant anys ha ofegat el dia a dia de la seva família. 
A partir de dues històries que transcorren entre els anys anteriors a l’esclat de la Guerra Civil i l’hivern del 2002, Les llavors del silenci es desplaça en un recorregut gairebé detectivesc pel passat i el present de dues famílies marcades per la guerra i reflexiona sobre la identitat, la culpa i el sentit íntim de tot allò que anem deixant enrere.

Activitats relacionades

Els desposseïts, d'Úrsula K. Le Guin
Club de Lectors i Llegidors
29.11.19
Biblioteca Joan Vinyoli
Lletres
Sandàlies d'escuma, de Maria Àngels Anglada
Club de Lectors i Llegidors
13.12.19
Biblioteca Joan Vinyoli
Lletres
Trilogia de Claus i Lucas, d'Agota Kristof
Club de Lectors i Llegidors
27.09.19
Biblioteca Joan Vinyoli
Lletres
Visita de l'escriptora Maria Escalas
Espai d'autors - Espai Pere Bassols
18.10.19
Biblioteca Joan Vinyoli
Lletres
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR