Pompeu Fabra a l'aparador

Exposició Any Fabra a Santa Coloma de Farners

Del 15.10.18 al 25.10.18
Pompeu Fabra
Pompeu Fabra

Els comerciants i botiguers de la ciutat participen en els actes de commemoració de l’Any Fabra a la ciutat. Als aparadors dels seus establiments s’hi exposaran plafons amb definicions del diccionari Fabra dels productes que s’hi venen i de frases relacionades amb el Mestre.

L’any 1931 Pompeu Fabra va visitar Santa Coloma de Farners per assistir a la cloenda d’un curs d’estiu de català que s’hi havia impartit. Amb motiu d’aquesta efemèride i de la celebració de l’Any Fabra, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana, el Centre d’Estudis Selvatans i el Servei de Català de la Selva i l’Ajuntament de la ciutat han programat un seguit d’actes perquè la ciutat se sumi a la commemoració de la figura i l’obra del «geni ordenador de la llengua». Tots els actes del programa de commemoració de l’Any Fabra a Santa Coloma són gratuïts.

Organitzen: Direcció General de Política Lingüística, Consorci per a la Normalització Lingüística i Centre d’Estudis Selvatans.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR