El Crèdit

Grup de teatre de Sant Hilari

Del 25.01.18 al 18.02.18

Mostra de teatre amateur de Santa Coloma de Farners

El Crèdit
El Crèdit
El Crèdit
El Crèdit

El grup de teatre de Sant Hilari, companyia que ha participat en anteriors edicions del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada, i és doncs, coneguda del públic de la ciutat, presenta el seu muntatge de l’exitosa obra de teatre de Jordi Galceran: El crèdit, que dirigeix Enric Gallifa. L’obra és representada per dos únics actors: en Jaume Fàbregas, que fa de Met, i en Carles Andreu, que és en Jota. L’obra explica la història d’uns personatges que demanen un crèdit al banc, tràngol pel qual gairebé tothom ha de passar un dia o altre. Si et denegaven el crèdit, anys enrere, potser marxaves a casa cap cot. Avui ja no va així. Potser recordaràs al banc que són els clients de manen, i que pots collar-los de moltes maneres. El director de l’oficina ja pot començar a patir!

Fitxa tècnica: direcció: Enric Gallifa; intèrprets: Jaume Fàbregas (Met) i Carles Andreu (Jota); so i llum: Joan i Gil Jumbert; atrezzo: Carme Martorell; música i efectes especials: Rubén Peñafiel; escenografia: Josep Andreu, Jaume Canaleta, Nito Güell, Quico Ramon, Adjutori Pla, Joan Turón i Quim Parera; maquillatge: Carme Dalmau (Filiu Centre d'Estètica); pintura: Miquel Cullell; fotografia: Ruben Penyafiel.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR