El traç de l'escultor

Dibuixos de Martí-Sabé 1960-2005

Del 02.11.17 al 03.02.18

Inauguració: dissabte 18 de novembre

Activitat complementària el dissabte 25 de  novembre a les 11 h. Visita guiada a l'estudi de l'artista a la Clariana, amb Marta Martí. Sortida des de la plaça de l'Ajuntament.

 

Martí Sabé
Martí Sabé

Les escultures de l’artista colomenc Josep Martí-Sabé (1915-2006) es reconeixen pel seu característic estil, resultat d’una llarga recerca i evolució personal, que redueix les formes del cos humà a l’essència de la seva geometria, conservant-ne només les proporcions i referències anatòmiques generals. D’aquest despullament en resulta una despersonalització del model real, que mai és reconeixible.

Els dibuixos d’estudi i de preparació dels treballs d’escultura de l’artista tenen aquestes mateixes característiques: el model hi és reduït a l’essencial, a un joc de corbes i de traços parabòlics que en fan la representació. Els dibuixos formen part de la col·lecció privada dels hereus de l’artista. Marta Martí, filla de l’escultor, és la comissària de l’exposició.

Dimecres
22
nov
Dijous
23
nov
Divendres
24
nov
Dissabte
25
nov
Diumenge
26
nov
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis