Dones artistes de Santa Coloma de Farners

Exposició col·lectiva d'art

Del 09.03.17 al 21.03.17

L'exposició es podrà visitar fins al 23 d'abril.

La Belle
La Belle

L’exposició col·lectiva de dones pintores de la ciutat aplega una selecció de peces representatives dels temes, tècniques i formats més habituals entre els artistes amateurs, que tot i la seva diversitat, en conjunt, són reflex fidel de l’estima per a l’art de molts creadors no professionals. Les participants a l’exposició tenen o bé una formació autodidacta o bé han assistit a cursos i tallers de dibuix i pintura tutoritzats, aquest cop sí, per artistes consolidats. L’exposició inclou també obra de creadores de formació acadèmica.

Hi participen Gemma Negre, Maria Fontbona, Mireia Luján, Rosa Alsina, Carme Bosch, Maria Teresa Laguarda, Maria Teresa Canals, Carme Aleixandri, Maria del Carme Torrent, Mercè Masó, Montse Coll, Paquita Muñoz, Maria Àngels González, Loli Amaya, Carme Rodríguez, Eva Masllorens i Montserrat Montoliu i Maria Pou.

L'exposició s'organitza amb motiu del Dia internacional de les Dones, el 8 de març. Podeu consultar els altres actes programats en aquest enllaç.

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR